Verjaardag

Het ultieme verjaardagsgeschenk gids

Verjaardagsgeschenk voor je vriendje

Je kan hier alle kanten uit, een beetje afhankelijk van waar jullie zich bevinden in de relatie. Bekijk onze geschenken voor hem, die gaan van sentimenteel tot hilarische geschenken. Amuseer je door hem grappige boxershorts te kopen of romantische/sensuele spelletjes. Je kan er ook voor kiezen om hem een geschenk te geven met subtiele hints, die jullie relatie misschien een stapje verder zullen brengen.

Verjaardagsgeschenken voor je vriendje

 

Welk verjaardagsgeschenk koop je voor je lief
Jongens, nu is het moment om goed te luisteren en te noteren. Kies nu het verkeerde geschenk en je zal het gegarandeerd tot op je sterfbed mogen horen. Jouw vriendin zal waarschijnlijk iets romantisch willen maar dat ook wel grappig is. Zorg er dus voor dat je ook niets meligs koopt, maar iets leuks en lief dat haar ook laat glimlachen. Geef haar iets met betekenis voor haar verjaardag. Een leuke fotokader met een foto van jullie beiden kan wonderen verrichten of leuke accessoires zijn leuk. Maar met champagne en/of bloemen kan je echt nooit iets verkeerds doen. En als je dan echt een goeie tip wilt noteren. Stuur haar dan bloemen EN koop haar een geschenk.
Verjaardagsgeschenken voor je lief
Bloemen sturen voor haar verjaardag
Speciale verjaardagen
Uiteraard is elke verjaardag speciaal en een goeie reden om te vieren. De grote taart, de cadeautjes, het liedje, je vrienden en familie en heel veel aandacht horen daar allemaal bij, elk jaar opnieuw. Maar sommige verjaardagen verdienen toch nog wat extra aandacht. Een baby zijn allereerste verjaardag, de stap naar het volwassen worden op je 18e verjaardag, 30ste verjaardag, de 40ste ook, … en zo kunnen we nog eventjes verder gaan. We hebben leuke lijstjes samengesteld om zo het ideaal geschenk te vinden voor elke speciale verjaardag.
1ste verjaardag van baby
18 jaar
30 jaar
40 jaar
50 jaar
60 jaar
70 jaar