Valentijnscadeau

Geweldige Valentijnsgeschenk-ideeën

De perfecte rode rozen

Er is niets op deze hele wereld die meer “liefde” zegt dan een boeket rode rozen. Die fluweelachtige, karmozijnrode bloemblaadjes met hun contrasterende groene blaadjes zijn de mooiste en diepste uiting van liefde die je maar kan vinden bij bloemen. Wie een boeket van prachtige rode rozen geeft aan zijn geliefde zegt met andere woorden: ik hou van jou.

Alle valentijnsbouquets

Rode rozen bouquets

Valentijnsbloemen sturen

Bloemen sturen voor Valentijn is een traditie, maar elke bloem heeft een andere betekenis. Rode rozen geven aan dat jouw liefde gepassioneerd is, gele rozen benadrukken eerder vriendschap en roze rozen zeggen dan weer hoe dankbaar je bent dat die persoon er is en hoe gelukkig deze jou maakt. Roze anjers zijn dan weer perfect om te geven aan je moeder en zo aan te geven dat je haar graag ziet. Blauwe viooltjes geven aan dat je altijd trouw zult blijven aan die persoon. Tulpen in alle kleuren van de regenboog geven dan weer aan dat je geliefde de mooiste ogen heeft van de hele wereld, en gipskruid toevoegen aan om het even welk boeketje geeft aan dat je intenties oprecht zijn.

Valentijnsbloemen zenden

Kleurengids voor bloemen kopen

Stuur haar jouw hart

Jouw hart behoort aan die ene persoon, en je wilt dat die persoon dat ook weet en zeker met Valentijn. Maar elke persoon is uniek en daarom wil je ook een geschenk geven die even uniek is. Waarom dan geen gepersonaliseerde geschenken sturen? Of een geschenk die echt zegt: ik geef jou mijn hart?

Gepersonaliseerde geschenken

Valentijnsgeschenken

Valentijnsgeschenken voor haar

Dit is DE dag jongens, vandaag moet je je liefde voor haar aantonen of je boeltje pakken en wegwezen. Maar laten we eerlijk zijn, je vindt het helemaal niet erg om een cadeau voor haar te kopen. Je kan zelfs nauwelijks wachten om haar te  tonen hoe ongelooflijk verliefd je op haar bent. Je weet perfect welke vrouw ze is. Je kent haar smaken, wat ze graag heeft en wat ze niet graag heeft. En Valentijn is de dag dat je haar kan bewijzen dat je geluisterd hebt naar haar door haar het perfecte geschenk te geven.

Valentijnsgeschenken voor vrouwen

Cadeaus voor je vriendin

Valentijnsgeschenken voor hem

Een vriendje hebben met Valentijn is toch plezant, laten we eerlijk zijn. Je zit boordevol liefde voor je vriendje en je kan nauwelijks wachten om hem een geschenk te geven die je speciaal voor hem hebt uitgekozen. Een geschenk vinden voor een man kan wat tijd in beslag nemen (waar we jou gelukkig al een hele eind verder mee kunnen helpen), maar hij zal het super vinden dat je de tijd genomen hebt om een leuk cadeau voor hem uit te zoeken.

Valentijnsgeschenken voor mannen

Cadeaus voor je vriend

Gepersonaliseerde Valentijnsgeschenken

Niets zegt meer “ik hou van jou” dan een geschenk die een blijvende indruk achterlaat. Geef je geliefde een geschenk dat persoonlijk, uniek en op maat van hem of haar gemaakt is.

Romantische gepersonaliseerde geschenken